Пиріг млинчастий по-угорськи

  ,     

22 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Борошно - 50 г

Цукор - 50 г

Масло - 50 г

Яйця - 5 шт.

Молоко - 1,5 склянки

Цукрова пудра - 2 ст. ложки

Ванільний цукор - 0,5 пакетика

Лимон - 1 шт. (цедра)

Directions

1Розтерти в піну вершкове масло з жовтками, поступово змішати з цукром, борошном, молоком, збитими в піну білками.

2Налити тісто в розігріту, змащену маслом сковороду шаром в мізинець і трохи припекти (зверху млинець має залишатися майже рідким).

3Перекласти його в каструлю і посипати цукровою пудрою, ваніліном і цедрою лимона.

4Скласти таким чином всі млинці один на одного. Верхній млинець посипати не треба.

5Запікати в духовці 20 хвилин, при подачі нарізати на шматочки.

00:00