Млинці, що тануть у роті
Млинці, що тануть у роті

Млинці, що тануть у роті

  ,

27 Листопада, 2016

Блины и блинчики / Десерты с мороженым (Семь поварят)

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 6-8 порцій

Ingredients

ДЛЯ МЛИНЦІВ:

Борошно пшеничне - 150 г

Яйця - 3 шт.

Молоко - 600 г / 2 склянки

Цукор - 1 ч. ложка

Масло вершкове - 2 ч. ложки

Сіль

Олія - 1 ст. ложка

ДЛЯ НАПОВНЮВАЧА:

Морозиво - 500 г

ДЛЯ СОУСУ:

Полуниця або черешня - 200 г

Цукрова пудра - 2 ст. ложки

Directions

1СОУС: Приготувати пюре з полуниці або черешні, додати цукрову пудру, перемішати.

2МЛИНЦІ: Розтерти яйця з сіллю та цукром, розвести молоком, додати борошно й розтоплене масло. Випікати на розпеченій сковороді, змащеній олією або маслом, до золотистої скоринки. Охолодити.

3Перед подачею покласти на кожен млинець по ложці морозива та згорнути конвертиком. Посипати цукровою пудрою й оформити полуницею або черешнею. Полуничний соус подати окремо.

00:00