Млинці «Сюзетт» млинці, оладки, сирники 23 Березня, 2019 100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 25 mins Yields: 4 порції Ingredients Коньяк - 100 мл Масло вершкове - 100 г Цукор - 2 ст. ложки Лимони - 2 шт. (сік) Апельсини - 2 шт. (сік) Банани - 4 шт. ДЛЯ ТІСТА: Борошно - 250 г Молоко - 200 мл Яйця - 2 шт. Сіль Цукор Олія для смаження Directions 1Всипати в молоко борошно. Додати сіль і цукор. Збити в однорідну масу з додаванням яєць. Поставити тісто в холодильник на 20 хвилин. 2Розжарити сковороду. Підсмажити млинці на олії. 3Розтопити на сковороді вершкове масло. Додати цукор. Прогріти до утворення карамелі. 4Влити апельсиновий і лимонний соки. Проварити 3 хвилини. 5Викласти млинці, складені трикутниками. Обсмажувати ще 3 хвилини. 6Влити коньяк. Прогрівати 1 хвилину. 7Підпалити. Проварити до випаровування алкоголю. 8Нарізати банани. Викласти в глибоку тарілку. 9Налити коньяк в сотейник, прогріти та підпалити. Вилити гарячий коньяк на банани перед подачею. 00:00