Млинці «Сюзетт»
Млинці «Сюзетт»

Млинці «Сюзетт»

  

23 Березня, 2019

100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 25 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Коньяк - 100 мл

Масло вершкове - 100 г

Цукор - 2 ст. ложки

Лимони - 2 шт. (сік)

Апельсини - 2 шт. (сік)

Банани - 4 шт.

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно - 250 г

Молоко - 200 мл

Яйця - 2 шт.

Сіль

Цукор

Олія для смаження

Directions

1Всипати в молоко борошно. Додати сіль і цукор. Збити в однорідну масу з додаванням яєць. Поставити тісто в холодильник на 20 хвилин.

2Розжарити сковороду. Підсмажити млинці на олії.

3Розтопити на сковороді вершкове масло. Додати цукор. Прогріти до утворення карамелі.

4Влити апельсиновий і лимонний соки. Проварити 3 хвилини.

5Викласти млинці, складені трикутниками. Обсмажувати ще 3 хвилини.

6Влити коньяк. Прогрівати 1 хвилину.

7Підпалити. Проварити до випаровування алкоголю.

8Нарізати банани. Викласти в глибоку тарілку.

9Налити коньяк в сотейник, прогріти та підпалити. Вилити гарячий коньяк на банани перед подачею.

00:00