млинці з грибами та цибулею
млинці з грибами та цибулею

Млинці з печерицями та цибулею

  ,

8 Січня, 2020

Блины и оладьи (100 лучших рецептов)

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно млинцеве - 100 г

Молоко - 400 мл

Яйця - 1 шт.

Масло вершкове - 100 г

Цукор

Сіль

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Печериці - 200 г

Цибуля - 1 шт.

Масло вершкове - 50 г

Сіль

Directions

1Вилити молоко, додати яйце, цукор, сіль і борошно. Добре перемішати, щоб не було грудочок, до консистенції рідкої сметани, краще міксером.

2Випікати млинці на розігрітій сковорідці, додаючи щоразу по невеликому шматочку вершкового масла.

3НАЧИНКА: Цибулю очистити, дрібно нарізати. Печериці відварити в киплячій підсоленій воді, дрібно порізати, змішати з цибулею і обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору.

4У центр кожного млинця покласти по 1 ст. ложці начинки та загорнути.

00:00