Млинці з курячою печінкою та грушею
Млинці з курячою печінкою та грушею

Млинці з курячою печінкою та грушею

  , ,

2 Січня, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий / 100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 25 mins
  • Yields: 8 шт.

Ingredients

Млинці тонкі - 8 шт.

Куряча печінка - 600 г

Груші невеликі - 300 г

Оцет бальзамічний - 90 мл

Гірчиця зернова - 2 ст. ложки

Олія оливкова - 120 мл

Лимон - 0,25‑0,5 шт.

Масло вершкове - 30 г

Сіль - 1 ч. ложка

Directions

1Змішати гірчицю з 6 ст. ложками оливкової олії.

2Нарізати печінку великими шматками. Розігріти в сковороді оливкову олію, додати вершкове масло. Покласти печінку в суміш олії та масла. Обсмажувати 3 хвилини на середньому вогні, періодично перевертаючи.

3Додати бальзамічний оцет, посолити. Обсмажувати ще 1‑2 хвилини, постійно помішуючи, доки соус не загусне. Зняти з вогню.

4Очистити груші від шкірки та нарізати тонкими скибочками. Краще використовувати овочечистку.

5Покласти на одну половину кожного млинця кілька скибочок груші. Покласти на грушу шматочки гарячої печінки. Полити соусом з гірчиці та олії. Скропити соком лимона, накрити другою половиною млинця.

6Подавати теплими.

00:00