1Змішати сирі яйця з сіллю, цукром, додати 100 мл молока, розмішати, всипати борошно та вимісити тісто, щоб не було грудочок. Після цього тісто розвести залишками молока.
2Добре розігріти сковороду середньої величини, змастити її топленим маслом, налити ложкою тісто на сковороду, щоб воно розлилося по всій поверхні рівним і тонким шаром. Млинці підрум'янювати з одного боку, знімати зі сковороди, складати стопкою на дошці або блюді.
3Потім млинці розкласти на дошці підрум'яненим боком догори і на кожен млинець покласти 1 ст. ложку сирної (з творогу) або яблучної начинки або варення чи густого повидла і загорнути у вигляді конверта
4Обсмажити млинці з обох боків на сковороді з маслом.
5При подачі на стіл млинці посипати цукровою пудрою.
Так само можна приготувати млинці з м'ясом. В цьому випадку до млинців треба подати сметанний соус з томатом.