Млинці з сиром (творогом), родзинками та маком
Млинці з сиром (творогом), родзинками та маком

Млинці з сиром (творогом), родзинками та маком

  

29 Січня, 2020

Блины и оладьи (100 лучших рецептов)

Ingredients

Борошно - 1 склянка

Молоко - 200 мл

Яйця - 3 шт.

Олія

Цукор

Сіль

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Сир (творог) - 200 г

Молоко - 100 мл

Мак - 100 г

Родзинки без кісточок - 1 склянка

Цукор

Directions

1У гаряче молоко всипати мелений в кавомолці мак і промиті родзинки. Прогріти суміш до загустіння, додати цукор, остудити та змішати з сиром (творогом) і 2 жовтками.

2У посуд просіяти борошно, частинами додати молоко, посолити. Ввести в тісто 1 ціле яйце та 2 білки, все добре перемішати.

3Спекти тонкі млинці тільки з одного боку, перевернути їх на тарілку.

4Обсмажений бік намастити начинкою, загорнути млинці. Підготувати таким чином все млинці.

5Покласти млинці на деко, змастити маслом і обсмажити в добре нагрітій духовці.

6Окремо подати молоко або сік.

00:00