Млинці з курагою млинці, оладки, сирники 12 Квітня, 2020 Блины и оладьи (100 лучших рецептов) Ingredients Борошно млинцеве - 100 г Молоко - 400 мл Яйця - 1 шт. Курага - 200 г Цукор - 3 ст. ложки Масло вершкове - 50‑70 г Сіль Directions 1Змішати міксером молоко, яйце, 2 ст. ложки цукру, сіль і млинцеве борошно до утворення рідкої однорідної маси без грудочок. 2Спекти тонкі млинці на розпеченій сковорідці, додаючи по шматочку масла. 3НАЧИНКА: Курагу ошпарити окропом, дрібно нарізати, змішати з 1 ст. ложкою цукру, трохи проварити з невеликою кількістю води. 4Начинити млинці та згорнути їх у вигляді трубочок. 00:00