Млинці з курагою
Млинці з курагою

Млинці з курагою

  

12 Квітня, 2020

Блины и оладьи (100 лучших рецептов)

Ingredients

Борошно млинцеве - 100 г

Молоко - 400 мл

Яйця - 1 шт.

Курага - 200 г

Цукор - 3 ст. ложки

Масло вершкове - 50‑70 г

Сіль

Directions

1Змішати міксером молоко, яйце, 2 ст. ложки цукру, сіль і млинцеве борошно до утворення рідкої однорідної маси без грудочок.

2Спекти тонкі млинці на розпеченій сковорідці, додаючи по шматочку масла.

3НАЧИНКА: Курагу ошпарити окропом, дрібно нарізати, змішати з 1 ст. ложкою цукру, трохи проварити з невеликою кількістю води.

4Начинити млинці та згорнути їх у вигляді трубочок.

00:00