1Змішати яйця, цукор, сіль і соду, додати молоко. Постійно помішуючи, тонкою цівкою всипати борошно, добре перемішати тісто до зникнення грудочок. Влити в тісто олію і акуратно розмішати до зникнення олійних плям на поверхні.
2Випікати млинці на розігрітій сковороді, трохи змащуючи її олією, вмочивши в неї половину картоплини.
3Готові млинці, поки вони гарячі, змастити вершковим маслом.
4НАЧИНКА: Шинку нарізати на дрібні кубики. Сир натерти на крупній тертущці, перемішати з шинкою.
5Додати в центр кожного млинця по 2 ст. ложці суміші сиру з шинкою і загорнути.
6Покласти млинці в сковороду, змащену вершковим маслом, і потримати в розігрітій до 200°C духовці або поставити в мікрохвильову піч на 2‑3 хвилини, доки сир не розплавиться.