Блинчики с ветчиной, шампиньонами и сыром
Блинчики с ветчиной, шампиньонами и сыром

Млинці з шинкою, печерицями та сиром

  , ,   

5 Березня, 2020

Блины и оладьи (100 лучших рецептов)

Ingredients

Борошно пшеничне - 1 склянка

Молоко - 500 мл

Яйця - 3 шт.

Масло вершкове - 50 г

Олія - 50 мл

Цукор - 2 ст. ложки

Сіль - 1 ч. ложка

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Печериці - 200 г

Шинка - 100 г

Сир м'який - 100 г

Масло вершкове - 50 г

Directions

1Жовтки з'єднати з 100 мл молока, змішати, всипати, помішуючи, борошно, додати сіль, цукор, розтоплене вершкове масло, влити залишки молока, покласти збиті в густу піну білки та добре перемішати.

2Спекти тонкі млинці на олії.

3НАЧИНКА: Печериці вимити, очистити, нарізати тонкими скибочками, обсмажити на вершковому маслі. Шинку порізати дрібними кубиками, сир натерти на крупній тертушці, все перемішати.

4Начинку покласти на середину кожного млинця та згорнути конвертиком.

5Готові конвертики покласти в сковороду і поставити в розігріту до 180‑200°C духовку на 5‑10 хвилин, щоб сир добре розплавився.

00:00