1Збити 3 яйця, додати 100 мл молока, сіль, цукор і, помішуючи, ввести муку. Поступово розбавити злишками молока, щоб не було грудочок, додати 100 мл олії.
2Млинці випікати на розпеченій сковороді, змащеній олією.
НАЧИНКА:
1Картоплю відварити, нарізати дрібними кубиками.
2Цибулю дрібно нарізати й обсмажити разом із тертою морквою.
3Печериці підготувати, нарізати тонкими скибочками та обсмажувати 10‑15 хвилин.
5Всі овочі, яйця та гриби з'єднати, посолити, поперчити, додати 2‑3 ст. ложки майонезу, добре перемішати.
МЛИНЦІ:
1Начинку загорнути у млинці.
2Укласти млинці на змащене деко або широку сковороду, зверху змастити майонезом і посипати натертим на дрібній тертушці сиром. Запікати в духовці 10 хвилин при 200°C.