Млинці з м’ясом під соусом млинці, оладки, сирники, страви з м'яса духовка 12 Серпня, 2019 111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса) Ingredients ДЛЯ ФАРШУ: Свинина або яловичина - 500 г Сметана - 2 ст. ложки Сіль ДЛЯ ТІСТА: Яйця - 2 шт. Борошно пшеничне - 150 г Молоко - 1 склянка Сіль ДЛЯ СОУСУ: Борошно пшеничне - 1 ст. ложка Цибуля нашаткована - 2 ст. ложки Смалець - 2 ст. ложки Сметана - 1 склянка Сіль Directions ФАРШ: 1М'ясо залити 1 л підсоленої води, відварити. 2Потім пропустити м'ясо через м'ясорубку, додати половину бульйону, в якому воно варилося, сметану та потушкувати. МЛИНЦІ: 1Замісити рідкувате тісто з борошна, яєць, молока та солі. 2Підсмажити 10 млинців. 3Покласти на кожен млинець по 1 ст. ложці фаршу та згорнути в трубочку-рулет. 4Укласти млинцеві рулетики на невелике деко та запекти в помірно гарячій духовці. 5СОУС: Бульйон змішати з підсушеним борошном, пасерованою на смальці цибулею, сіллю і сметаною. 6Готові млинці залити соусом. 00:00