Млинці з м'ясом під соусом
Млинці з м'ясом під соусом

Млинці з м’ясом під соусом

  ,   

12 Серпня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

ДЛЯ ФАРШУ:

Свинина або яловичина - 500 г

Сметана - 2 ст. ложки

Сіль

ДЛЯ ТІСТА:

Яйця - 2 шт.

Борошно пшеничне - 150 г

Молоко - 1 склянка

Сіль

ДЛЯ СОУСУ:

Борошно пшеничне - 1 ст. ложка

Цибуля нашаткована - 2 ст. ложки

Смалець - 2 ст. ложки

Сметана - 1 склянка

Сіль

Directions

ФАРШ:

1М'ясо залити 1 л підсоленої води, відварити.

2Потім пропустити м'ясо через м'ясорубку, додати половину бульйону, в якому воно варилося, сметану та потушкувати.

МЛИНЦІ:

1Замісити рідкувате тісто з борошна, яєць, молока та солі.

2Підсмажити 10 млинців.

3Покласти на кожен млинець по 1 ст. ложці фаршу та згорнути в трубочку-рулет.

4Укласти млинцеві рулетики на невелике деко та запекти в помірно гарячій духовці.

5СОУС: Бульйон змішати з підсушеним борошном, пасерованою на смальці цибулею, сіллю і сметаною.

6Готові млинці залити соусом.

00:00