Млинці з грибами та яйцями
Млинці з грибами та яйцями

Млинці з грибами (та яйцями)

  ,

17 Березня, 2020

Блины и оладьи (100 лучших рецептов)

Ingredients

ДЛЯ МЛИНЦІВ:

Борошно - 1,5 склянки

Молоко - 200 мл

Вода - 200 мл

Яйця - 2 шт.

Цукор - 1 ч. ложка

Олія рослинна - 2‑3 ст. ложки

Олія оливкова - 50 мл для змащування сковороди

Сіль - на кінчику ножа

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Гриби сушені білі або інші - 100 г

Яйця - 2 шт.

Кріп або петрушка - 1 ст. ложка дрібно нарізаної зелені

Перець чорний мелений

Сіль

ДЛЯ СОУСУ:

Молоко - 200 мл

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Борошно - 1 ст. ложка

Томатне пюре - 2 ст. ложки

Сіль

Directions

1Замісити тісто звичайним способом.

2Спекти тонкі млинці на олії.

3Відварити гриби, зварити яйця круто.

4СОУС: Борошно та вершкове масло розтерти на сковороді до однорідної маси та при безперервному помішуванні влити гаряче молоко, посолити, додати томатне пюре і проварити до загустіння.

5Соус змішати з відвареними і нарізаними кубиками грибами та дрібно нарізаними яйцями. На повільному вогні довести начинку до загустіння, приправити за смаком сіллю, перцем, зеленню кропу або петрушки, охолодити.

6Загорнути по 1 ложці начинки у млинець конвертиком.

7Обсмажити млинці в оливковій олії, покласти на блюдо та гарячими подавати до столу як закуску, а також з грибним супом.

00:00