млинці
млинці

Млинці з арахісом і вершковим морозивом

  

13 Серпня, 2019

Ingredients

Борошно пшеничне - 150 г

Молоко - 250 мл

Вершки - 200 мл

Яйця - 2 шт.

Дріжджі - 15 г

Цукор - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 50 г

Морозиво вершкове - 500 г

Шоколад - 100 г

Арахіс - 4 ст. ложки

Directions

1Арахіс розмолоти в порошок у блендері або кавомолці.

2Змішати борошно, цукор, порошок з арахісу та дріжджі з жовтками та 150 мл молока. Якщо необхідно, додати трохи води або молока. Збити білки й обережно ввести їх у тісто.

3Спекти тонкі млинці на вершковому маслі.

4Шоколад поламати і покласти в каструльку, додати вершки та залишки молока, розтопити на водяній бані.

5Перед подачею млинці підігріти. На кожну тарілку покласти по одному млинцю, кульку морозива, полити гарячим шоколадним соусом.

Блины и оладьи (100 лучших рецептов)

00:00