Млинці з начинкою з квашеної капусти і грибів
16 Серпня, 2019
111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)
Ingredients
ДЛЯ ТІСТА:
Борошно пшеничне - 400 г
Яйця - 2 шт.
Молоко - 500 мл
Сметана - 1 ст. ложка
Цукор - 0,5 ч. ложки
Сіль
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Капуста квашена - 1 кг
Цибуля - 3 шт.
Маргарин вершковий - 100 г
Гриби сушені - 3 шт.
Олія - 30 г
Перець чорний мелений
Цукор
Сіль
Яйця - 2 шт. для панірування
Сметана
Directions
НАЧИНКА:
1Гриби трохи підсушити в духовці та змолоти в порошок.
2Квашену капусту промити, дрібно порубати і потушкувати на маргарині, помішуючи та підливаючи воду, щоб не підгоріла.
3Коли капуста буде майже готовою, додати в неї обсмажену цибулю, грибний порошок, мелений перець, цукор і сіль. Масу ретельно перемішати.
МЛИНЦІ:
1Жовтки яєць розтерти зі сметаною і цукром, посолити, влити 1 склянку молока, додати борошно, розмішати до однорідної маси, ввести збиті білки та розвести тісто молоком.
2Смажити тонкі млинці на сильному вогні з одного боку.
3На підсмажений бік кожного млинця покласти начинку, загнути до центру два протилежних краї, потім згорнути млинці в рулетики, вмочити їх у збиті яйця і обсмажити з обох боків до рум'яної скоринки.
4Готові млинці полити сметаною.