Млинці з начинкою з квашеної капусти і грибів
Млинці з начинкою з квашеної капусти і грибів

Млинці з начинкою з квашеної капусти і грибів

  

16 Серпня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно пшеничне - 400 г

Яйця - 2 шт.

Молоко - 500 мл

Сметана - 1 ст. ложка

Цукор - 0,5 ч. ложки

Сіль

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Капуста квашена - 1 кг

Цибуля - 3 шт.

Маргарин вершковий - 100 г

Гриби сушені - 3 шт.

Олія - 30 г

Перець чорний мелений

Цукор

Сіль

Яйця - 2 шт. для панірування

Сметана

Directions

НАЧИНКА:

1Гриби трохи підсушити в духовці та змолоти в порошок.

2Квашену капусту промити, дрібно порубати і потушкувати на маргарині, помішуючи та підливаючи воду, щоб не підгоріла.

3Коли капуста буде майже готовою, додати в неї обсмажену цибулю, грибний порошок, мелений перець, цукор і сіль. Масу ретельно перемішати.

МЛИНЦІ:

1Жовтки яєць розтерти зі сметаною і цукром, посолити, влити 1 склянку молока, додати борошно, розмішати до однорідної маси, ввести збиті білки та розвести тісто молоком.

2Смажити тонкі млинці на сильному вогні з одного боку.

3На підсмажений бік кожного млинця покласти начинку, загнути до центру два протилежних краї, потім згорнути млинці в рулетики, вмочити їх у збиті яйця і обсмажити з обох боків до рум'яної скоринки.

4Готові млинці полити сметаною.

00:00