1Пармезан натерти на тертці. Зелень вимити, розібрати на листочки. Листочки подрібнити.
2Деко накрити листом пергаменту. Викласти на пергамент тертий пармезан кружальцями діаметром приблизно 5 см. Має вийти 8‑10 кружалець.
3Присипати сир подрібненою зеленню та поставити в розігріту до 180°С духовку на 7 хвилин. Вийняти з духовки, дати охолонути. Потім акуратно перекласти лопаткою на блюдо.
Пармезанові вафлі можна подавати як самостійну закуску на аперитив, крім того, подавати до супів, зелених салатів, гарячих овочевих страв і страв з риби. Додаючи в сир зелень за вибором, можна надавати вафлям різні відтінки смаку - дуже приємний післясмак дають тархун і чебрець.
Якщо додати у вафлі трохи тертої твердої груші або подрібненої м'якоті ананаса, вийде десертний варіант.