Вафлі з пармезану з зеленню
Вафлі з пармезану з зеленню

Вафлі з пармезану з зеленню

  ,   ,

15 Березня, 2019

Школа гастронома 2010 №19 (165) Октябрь

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4-5 порцій

Ingredients

Сир пармезан - 50 г

Петрушка - 1 гілочка

Кріп - 1 гілочка

Тархун (за бажання)

Чебрець (за бажання)

ДЛЯ ДЕСЕРТУ:

Груша

Ананас

Directions

1Пармезан натерти на тертці. Зелень вимити, розібрати на листочки. Листочки подрібнити.

Вафлі з пармезану з зеленню

2Деко накрити листом пергаменту. Викласти на пергамент тертий пармезан кружальцями діаметром приблизно 5 см. Має вийти 8‑10  кружалець.

Вафлі з пармезану з зеленню

3Присипати сир подрібненою зеленню та поставити в розігріту до 180°С духовку на 7 хвилин. Вийняти з духовки, дати охолонути. Потім акуратно перекласти лопаткою на блюдо.

Вафлі з пармезану з зеленню

Пармезанові вафлі можна подавати як самостійну закуску на аперитив, крім того, подавати до супів, зелених салатів, гарячих овочевих страв і страв з риби. Додаючи в сир зелень за вибором, можна надавати вафлям різні відтінки смаку - дуже приємний післясмак дають тархун і чебрець.

Якщо додати у вафлі трохи тертої твердої груші або подрібненої м'якоті ананаса, вийде десертний варіант.

00:00