Тісто для пиріжків
Тісто для пиріжків

Тісто для пиріжків

  ,   ,

1 Січня, 2020

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Вода - 250 мл

Молоко сухе - 3 ст. ложки

Яйця - 1 шт.

Масло вершкове - 50‑70 г

Сіль - 1 щіпка

Цукор - 4 ст. ложки

Борошно - 4 склянки

Дріжджі сухі - 11 г

Directions

1Всі компоненти для тіста викласти в ємність хлібопічки згідно з інструкцією.

2Вибрати програму «Заміс» для будь-якого режиму, час замісу - близько 30 хвилин і 1 годину для підйому, натиснути на пускову кнопку.

3Після завершення процесу виходить тісто, з якого можна готувати пиріжки, рулети, булочки.

00:00