Тісто для пиріжків випічка, пиріжки здорове харчування, хлібопічка 1 Січня, 2020 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Ingredients Вода - 250 мл Молоко сухе - 3 ст. ложки Яйця - 1 шт. Масло вершкове - 50‑70 г Сіль - 1 щіпка Цукор - 4 ст. ложки Борошно - 4 склянки Дріжджі сухі - 11 г Directions 1Всі компоненти для тіста викласти в ємність хлібопічки згідно з інструкцією. 2Вибрати програму «Заміс» для будь-якого режиму, час замісу - близько 30 хвилин і 1 годину для підйому, натиснути на пускову кнопку. 3Після завершення процесу виходить тісто, з якого можна готувати пиріжки, рулети, булочки. 00:00