рибний паштет
рибний паштет

Паштет з риби вареної

  , ,

9 Лютого, 2020

200 лучших рецептов холодных закусок (Быстро, вкусно, просто)

Ingredients

Масло вершкове - 125 г

Риба свіжа - 250‑300 г

Цибуля - 1 шт.

Картопля варена - 2 шт.

Хліб черствий - м'якуш 2 шматочків

Родзинки - 1 ч. ложка

Оцет - 1 ст. ложка

Цедра - 1 щіпка

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Рибу очистити, нарізати великими шматками та разом із цибулею відварити у трохи підсоленій воді (як тільки закипить вода - додати оцет). Коли риба буде готова, бульйон процідити.

2Рибу відокремити від кісток і протерти крізь сито разом із відвареною картоплею. Додати сіль, перець і замочений в бульйоні та віджатий хліб. Суміш добре перемішати, додати родзинки, цедру та збите в піну масло.

3Якщо паштет використовується як самостійна страва, прикрасити його петрушкою, дольками лимона та круто зварених яєць і маслинами.

00:00