200 лучших рецептов холодных закусок (Быстро, вкусно, просто)
Ingredients
Масло вершкове - 125 г
Риба свіжа - 250‑300 г
Цибуля - 1 шт.
Картопля варена - 2 шт.
Хліб черствий - м'якуш 2 шматочків
Родзинки - 1 ч. ложка
Оцет - 1 ст. ложка
Цедра - 1 щіпка
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
1Рибу очистити, нарізати великими шматками та разом із цибулею відварити у трохи підсоленій воді (як тільки закипить вода - додати оцет). Коли риба буде готова, бульйон процідити.
2Рибу відокремити від кісток і протерти крізь сито разом із відвареною картоплею. Додати сіль, перець і замочений в бульйоні та віджатий хліб. Суміш добре перемішати, додати родзинки, цедру та збите в піну масло.
3Якщо паштет використовується як самостійна страва, прикрасити його петрушкою, дольками лимона та круто зварених яєць і маслинами.