Пиріжки з грибами пиріжки, страви з грибів духовка 3 Квітня, 2020 300 рецептов. Блюда из духовки Ingredients Борошно - 400‑500 г Вода - 1,5 склянки Дріжджі - 30‑35 г Цукор - 75‑100 г Сіль - 0,5 ч. ложки Олія - 75‑100 г ДЛЯ НАЧИНКИ: Гриби сушені - 50 г Цибуля - 3 шт. Олія - 2 ст. ложки Directions ТІСТО: 1Дріжджі розвести в теплій воді (30‑35°С), додати приблизно половину борошна, замісити опару та поставити її на 2-3 години для бродіння. 2Масло розтерти з цукром, додати в опару, перемішати, всипати решту борошна та залишити на 1,5 години для бродіння. НАЧИНКА: 1Сушені гриби промити, замочити на 1,5‑2 години, потім відварити та пропустити крізь м'ясорубку. 2Цибулю очистити, дрібно нарізати, обсмажити в олії. 3Перемішати цибулю з грибами. ПИРІЖКИ: 1З готового тіста сформувати кульки по 50‑70 г і дати їм підійти 5‑10 хвилин. 2Потім кульки розкачати в коржі, покласти зверху грибну масу, загорнути в рулетик, помістити на змащене олією деко та витримати 20‑30 хвилин. 3Скропити пиріжки водою та випікати в розігрітій духовці 30‑40 хвилин. 00:00