Пиріжки з грибами та цибулею
Пиріжки з грибами та цибулею

Пиріжки з грибами та цибулею

    

21 Лютого, 2020

222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Тісто пісне дріжджове

Гриби сушені - 50 г

Олія - 3 ст. ложки

Цибуля - 2 шт.

Борошно - 1 ч. ложка

Перець

Сіль

Рис (?)

Directions

1Приготувати пісне дріжджове тісто.

2Тісто розділити на маленькі кульки, які розкачати в круглі коржі.

ГРИБНИЙ ФАРШ:

1Рис кілька разів промити, відварити до готовності, знову вимити, дати стекти воді.

2Сушені гриби ретельно вимити, а потім відварити до м'якості.

3Відварені гриби знову промити холодною водою і потім пропустити через м'ясорубку.

4Грибну масу злегка обсмажити в олії разом із борошном, потім перемішати з дрібно посіченою і підсмаженою цибулею. Посолити та поперчити за смаком.

ПИРІЖКИ:

1Краї коржиків защипнути, надати форму пиріжка. Готові пиріжки поставити настоюватися на 15‑20 хвилин.

2Після пиріжки обсмажити на сковороді з олією або випекти в духовці.

00:00