Патисони з грибами, шинкою та горіхами страви з грибів, страви з м'яса духовка 7 Травня, 2019 100 лучших рецептов блюд из грибов (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 50 mins Yields: 2 порції Ingredients Патисони - 2 шт. Шинка нежирна - 200 г Печериці свіжі - 150 г Морква - 150 г Цибуля - 1 шт. Рисова крупа - 100 г Сметана - 100 г Масло вершкове - 70 г Кедрові горіхи очищені - 30 г Кріп - кілька гілочок Сіль Олія - 30 мл для смаження Directions 1Зрізати верхівки у патисонів. Видалити серцевину та дрібно нарізати м'якоть. 2Ретельно промиту рисову крупу відварювати до напівготовності в підсоленій воді 10‑12 хвилин. 3Очистити цибулю та моркву. Вимити, обсушити та почистити гриби. Нарізати моркву соломкою, цибулю та шинку - дрібними кубиками. Дрібно посікти гриби. 4Обсмажувати шинку з овочами та грибами на розігрітій олії до м'якості овочів. 5Викласти в окрему ємність, додати рубаний кріп, рис, кедрові горіхи, сметану та половину вершкового масла. 6Начинити патисони цією сумішшю, закрити зрізаними верхівками. Скропити розтопленим вершковим маслом. 7Запікати в розігрітій до 180°С духовці 25 хвилин. 00:00