Патисони з грибами, шинкою та горіхами
Патисони з грибами, шинкою та горіхами

Патисони з грибами, шинкою та горіхами

  ,   

7 Травня, 2019

100 лучших рецептов блюд из грибов (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Патисони - 2 шт.

Шинка нежирна - 200 г

Печериці свіжі - 150 г

Морква - 150 г

Цибуля - 1 шт.

Рисова крупа - 100 г

Сметана - 100 г

Масло вершкове - 70 г

Кедрові горіхи очищені - 30 г

Кріп - кілька гілочок

Сіль

Олія - 30 мл для смаження

Directions

1Зрізати верхівки у патисонів. Видалити серцевину та дрібно нарізати м'якоть.

2Ретельно промиту рисову крупу відварювати до напівготовності в підсоленій воді 10‑12 хвилин.

3Очистити цибулю та моркву. Вимити, обсушити та почистити гриби. Нарізати моркву соломкою, цибулю та шинку - дрібними кубиками. Дрібно посікти гриби.

4Обсмажувати шинку з овочами та грибами на розігрітій олії до м'якості овочів.

5Викласти в окрему ємність, додати рубаний кріп, рис, кедрові горіхи, сметану та половину вершкового масла.

6Начинити патисони цією сумішшю, закрити зрізаними верхівками. Скропити розтопленим вершковим маслом.

7Запікати в розігрітій до 180°С духовці 25 хвилин.

00:00