Юшка горохова з грибами перші страви 27 Вересня, 2019 100 лучших рецептов блюд из грибов (Кулинария. 100 лучших рецептов) Prep: 1 hr Cook: 2 hrs Yields: 6 порцій Ingredients Вода - 2 л + на замочування гороху та грибів Гриби сушені - 5 шт. Картопля - 3 шт. Цибуля - 1 шт. Морква - 1 шт. Горох сушений - 50 г Часник - 2 зубчики Лавровий лист - 1 шт. Перець чорний - 5 горошин Кріп - 1 невеликий пучок Цукор Сіль Directions 1Залити горох холодною водою, залишити на 1 годину, злити воду. 2Залити гриби гарячою кип'яченою водою, залишити на 1 годину, злити воду. 3Влити в каструлю 2 л води, довести рідину до кипіння. Додати горох і гриби, накрити кришкою, відварювати на помірному вогні 20‑30 хвилин. 4Очистити моркву, цибулю та картоплю. Нарізати моркву тонкою соломкою, цибулю - тонкими півкільцями, картоплю - брусочками. Додати в каструлю овочі, перець-горошок і лавровий лист. Довести рідину до кипіння, варити на помірному вогні 15‑20 хвилин. 5Дрібно посікти кріп, пропустити через прес очищений часник. Додати в суп, всипати сіль і цукор, довести до кипіння, зняти з вогню.ЧАС: 2 години + 1 година на замочування гороху та сушених грибів 00:00