Персик «Мельба»
Персик «Мельба»

Персик «Мельба»

  

28 Вересня, 2019

Десерты из фруктов и ягод / Десерты с мороженым (Семь поварят)

  • Cook: 35 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Персики свіжі або консервовані - 2 шт.

Морозиво ванільне - 500 г

Бісквіт готовий - 8 скибочок

ДЛЯ АБРИКОСОВОГО СОУСУ:

Курага - 250 г

Цукор

Directions

СОУС:

1Курагу замочити в невеликій кількості води до набухання.

2Потім зварити в цій самій воді.

3Відварену курагу протерти.

4Змішати пюре з відваром, додати цукор і довести до кипіння. Охолодити.

ДЕСЕРТ:

1Свіжі персики обшпарити, зняти шкірку, розрізати навпіл і видалити кісточки.

2На скибочки бісквіта покласти морозиво, на нього - половинки персиків, полити абрикосовим соусом.

00:00