Персик «Мельба» десерти 28 Вересня, 2019 Десерты из фруктов и ягод / Десерты с мороженым (Семь поварят) Cook: 35 mins Yields: 4 порції Ingredients Персики свіжі або консервовані - 2 шт. Морозиво ванільне - 500 г Бісквіт готовий - 8 скибочок ДЛЯ АБРИКОСОВОГО СОУСУ: Курага - 250 г Цукор Directions СОУС: 1Курагу замочити в невеликій кількості води до набухання. 2Потім зварити в цій самій воді. 3Відварену курагу протерти. 4Змішати пюре з відваром, додати цукор і довести до кипіння. Охолодити. ДЕСЕРТ: 1Свіжі персики обшпарити, зняти шкірку, розрізати навпіл і видалити кісточки. 2На скибочки бісквіта покласти морозиво, на нього - половинки персиків, полити абрикосовим соусом. 00:00