Груша у сливовому пюре
Груша у сливовому пюре

Груша у сливовому пюре

  

12 Липня, 2019

1001 совет и секрет 2016 №7 Быстрые рецепты лучших заготовок из ягод и фруктов

Ingredients

Груші - 1 кг

Сливи - 1 кг

Цукор - 200 г

Вода - 1 склянка

Лимонна кислота

Directions

1Сливи розварити у воді або подрібнити за допомогою блендера та трохи проварити з цукром.

2Груші нарізати дольками, бланшувати 5‑7 хвилин в підкисленій лимонною кислотою воді.

3Груші розкласти по банках, залити киплячим сливовим пюре.

4Стерилізувати банки 10 хвилин і закатати.

5Зберігати в сухому прохолодному місці.

00:00