Груші з горіховою начинкою
Груші з горіховою начинкою

Груші з горіховою начинкою

    

6 Вересня, 2019

Десерты из фруктов и ягод / Десерты с мороженым (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Морозиво - 300 г

Груші консервовані - 12 половинок

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Волоські горіхи рубані або пластівці мигдалю - 40 г

Цукор - 50 г

Маргарин - 50 г

Борошно пшеничне - 1 ст. ложка

Молоко - 1 ст. ложка

Directions

1НАЧИНКА: Розтопити маргарин. Покласти горіхи, цукор, борошно nf молоко і довести до кипіння, постійно помішуючи.

2Обсушити половинки груш і покласти на жаростійке блюдо. Розкласти горіхову начинку на груші.

3Запікати в духовці близько 10 хвилин при 220°С до золотистого кольору.

4Подавати з морозивом.

00:00