Груші з горіховою начинкою десерти духовка 6 Вересня, 2019 Десерты из фруктов и ягод / Десерты с мороженым (Семь поварят) Cook: 40 mins Yields: 6 порцій Ingredients Морозиво - 300 г Груші консервовані - 12 половинок ДЛЯ НАЧИНКИ: Волоські горіхи рубані або пластівці мигдалю - 40 г Цукор - 50 г Маргарин - 50 г Борошно пшеничне - 1 ст. ложка Молоко - 1 ст. ложка Directions 1НАЧИНКА: Розтопити маргарин. Покласти горіхи, цукор, борошно nf молоко і довести до кипіння, постійно помішуючи. 2Обсушити половинки груш і покласти на жаростійке блюдо. Розкласти горіхову начинку на груші. 3Запікати в духовці близько 10 хвилин при 220°С до золотистого кольору. 4Подавати з морозивом. 00:00