Горошок по-французьки з маслом і листовим салатом
Горошок по-французьки з маслом і листовим салатом

Горошок по-французьки з маслом і листовим салатом

  ,     

21 Лютого, 2020

100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 15 mins
  • Yields: 2-3 порції

Ingredients

Зелений горошок свіжий або заморожений - 450 г

Масло вершкове - 250 г

Салат зелений (наприклад, латук) - 300 г

Кріп - 3‑4 гілочки

Цибуля - 1 шт.

Лавровий лист - 2 шт.

Сіль

Перець чорний свіжомелений

Directions

1Порубати зелень. Вимити і висушити салат, подрібнити руками. Додати до салату горошок і зелень.

2Розтопити вершкове масло в сотейнику на вогні або в чаші мультиварки (режим «Смаження» або «Випічка»). Додати половину розтопленого масла в салат. Вилити залишки масла в чашу мультиварки.

3Цибулю очистити, нарізати півкільцями. Вибрати режим «Смаження». Обсмажувати цибулю до прозорості близько 5 хвилин.

4Додати в чашу горошок з зеленню і лавровий лист. Поперчити, посолити. Готувати максимум 10 хвилин, постійно помішуючи. Вимкнути програму примусово (горошок не має втратити свій апетитний яскравий колір).

00:00