Борщ селянський з яблуками перші страви українська кухня 23 Грудня, 2018 Эх, яблочко! Яблоки (кулинария) Ingredients Баранина - 400 г Капуста свіжа - 400 г Квасоля - 100 г Сметана - 100 г Сало свиняче топлене - 40 г Шпик - 40 г Картопля - 5 шт. Яблука - 2 шт. Буряк - 1 шт. Морква - 1 шт. Петрушка корінь - 1 шт. Цибуля ріпчаста - 1 шт. Томат-пюре - 2 ст. ложки Квас буряковий - 2 склянки Спеції Directions 1Буряк нарізати соломкою і тушкувати з томатом-пюре та буряковим квасом. 2У киплячий м'ясний бульйон покласти капусту, нарізану кубиками картоплю і варити до напівготовності. 3Потім додати тушкований буряк, пасеровані коріння та цибулю, готову квасолю і варити 15‑20 хвилин. 4Додати нарізані яблука, духмяний перець, лавровий лист і заправити товченим шпиком. 5При подачі заправити борщ сметаною. 00:00