Печиво з волоських горіхів
Печиво з волоських горіхів

Печиво з волоських горіхів

      

12 Липня, 2020

Юлия Николаева. Главный секрет итальянской кухни. Кулинарное путешествие по Италии

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Волоські горіхи (без шкаралупи) - 450 г

Вівсяні пластівці (краще тонкого помелу) - 50 г

Цукор - 350 г

Яйця - 2 шт.

Лимон - 1 шт.

Масло вершкове - 20 г

Directions

1Перемолоти волоські горіхи.

2Обдати лимон окропом. Натерти цедру лимона. Біла частина шкірки гірчить, тому використовувати тільки жовту частину.

3Помістити у велику миску мелені волоські горіхи, вівсяні пластівці, яйця, цукор і цедру 1 лимона. Все перемішати. За консистенцією тісто має бути досить тугим і неоднорідним.

4Розкачати тісто завтовшки приблизно 1 см і вирізати круглі печива діаметром 5‑7 см.

5Розігріти духовку до 230°C. Покласти папір для випікання на деко і трохи змастити його вершковим маслом.

6Викласти печиво на деко. Випікати в духовці приблизно 20 хвилин. Печиво вийняти з духовки, як тільки воно підрум'яниться.

Регіон Базиліката

00:00