Петрушка з плоским листям - 1 жменя дрібно нарізаної зелені
ДЛЯ ЗАПРАВКИ:
Олія оливкова extra virgin - 1 ч. ложка
Оцет винний білий - 1 ч. ложка
Гірчиця діжонська - 1 ч. ложка
Directions
1Покласти очищену та нарізану на шматочки солодку картоплю в каструлі з солоною водою, яка повністю покриває картоплю. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою та варите 10 хвилин або до м'якості. Злити.
2Покласти яйце в каструлю з холодною водою, яка повністю покриває яйце, довести до кипіння, варити 5 хвилин, злити, потім занурити в холодну воду. Одного охолодження достатньо, щоб яйце очистити та розрізати навпіл.
3ЗАПРАВКА: Збити у мисці оливкову олію, білий винний оцет і діжонську гірчицю, приправляючи сіллю та перцем за смаком.
4Покласти зелену стручкову квасолю в каструлю з киплячою солоною водою. Варити 4 хвилини або до м'якості, потім злити.
5З огірка видалити насінння та нарізати м'якоть у формі півмісяця Змішати огірок, тонко нарізаний редис, очищений та розібраний на сегменти лимон і нарізаний кріп, приправити сіллю та перцем.
6Змастити тунця оливковою олією та приправити перцем. Розігріти сковороду на сильному вогні та смажити по 3‑4 хвилини з кожного боку, або доки трохи не підсмажиться. Трохи остудити та нарізати.
7Покласти солодку картоплю у чашу, потім додати тунця, зелену квасолю, огіркову суміш та яйце. Полити заправкою та посипати петрушкою.