Пудинг петербурзький яблучний
Пудинг петербурзький яблучний

Пудинг петербурзький яблучний

  ,   

19 Березня, 2020

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Яблука - 10 шт

Сметана - 1,5 склянки

Яйця - 5 шт.

Борошно - 1 ст. ложка

Цукор - 2 ст. ложки

Лимон - 0,5 шт. (цедра)

Варення фруктове - 1 склянка

Масло вершкове - 30 г

Directions

1Яблука, видаливши серцевину, покласти у змащену маслом форму. Замість серцевини залити в яблука фруктове варення.

2Жовтки відокремити від білків і розтерти з цукром, змішати з тертою цедрою лимона, борошном і сметаною. Додати збиті в піну яєчні білки.

3Залити яблука цією сумішшю.

4Форму поставити в духовку і запекти пудинг на слабкому вогні до готовності.

00:00