Пудинг петербурзький яблучний десерти, солодка випічка духовка 19 Березня, 2020 300 рецептов. Блюда из духовки Ingredients Яблука - 10 шт Сметана - 1,5 склянки Яйця - 5 шт. Борошно - 1 ст. ложка Цукор - 2 ст. ложки Лимон - 0,5 шт. (цедра) Варення фруктове - 1 склянка Масло вершкове - 30 г Directions 1Яблука, видаливши серцевину, покласти у змащену маслом форму. Замість серцевини залити в яблука фруктове варення. 2Жовтки відокремити від білків і розтерти з цукром, змішати з тертою цедрою лимона, борошном і сметаною. Додати збиті в піну яєчні білки. 3Залити яблука цією сумішшю. 4Форму поставити в духовку і запекти пудинг на слабкому вогні до готовності. 00:00