Пиріг «Боярська шапка» солодка випічка духовка 22 Серпня, 2019 Ingredients Борошно - 2.5 склянки Маргарин або масло - 200 г Яйця - 3 шт. Цукор - 1 склянка Яблука - 4‑5 шт. Directions 1Порубати маргарин з борошном. Жовтки розтерти з 1/3 склянки цукру (можна збити). З'єднати з борошняною сумішшю, швидко замісити тісто. 2Тісто скачати в кулю, відокремити від нього шматочок розміром з волоський горіх, який покласти в морозилку. 3Форму змастити олією та посипати борошном, викласти тісто, оформити бортики. 4Яблука очистити, натерти на тертці та рівномірно розподілити по тісту. 5Білки збити з 2/3 склянки цукру до густої піни та викласти на яблука, розрівняти. 6З холодильника вийняти шматочок тіста і натерти його на тертушці на білок. 7Пекти близько 30 хвилин в гарячій духовці до світло-коричневої скоринки. 00:00