100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Prep: 20 mins
Cook: 40 mins
Yields: 8-10 порцій
Ingredients
Борошно - 320 г
Сода - 1 ч. ложка
Розпушувач - 1 ч. ложка
Кориця - 1 ч. ложка
Сіль - 0,5 ч. ложки
Масло вершкове - 150 г
Цукор коричневий - 100 г
Мед - 100 г
Яйця - 2 шт.
Банани - 2 шт.
Мигдаль - 150 г
Directions
1Просіяти борошно з содою, розпушувачем, сіллю та корицею.
2Збити м'яке вершкове масло з цукром до кремової консистенції. Додати мед і ще раз збити до однорідності.
3Додати до рідких інгредієнтів яйця та ще раз збити.
4Очистити банани та розім'яти їх виделкою або подрібнити до стану пюре за допомогою блендера.
5Додати половину олійно-яєчної суміші в борошняну, добре перемішати. Викласти в тісто бананове пюре, перемішати. Влити другу половину олійно-яєчної суміші в тісто, перемішати.
6Крупно порубати мигдаль ножем або подрібнити за допомогою блендера (але не в борошно).
7Викласти тісто в змащену маслом форму, посипати горіхами. Випікати в розігрітій до 180°С духовці приблизно 40 хвилин.