1Моркву очистити, нарізати кубиками та відварювати в підсоленій воді 2 хвилини в режимі «Варка». Відкинути на друшляк, облити холодною водою.
2Цибулю очистити, порубати, викласти в змащену маслом чашу мультиварки та тушкувати в режимі «Тушкування» разом з подрібненою петрушкою 4 хвилини.
3Додати в цю суміш вершки, дрібно нарізане куряче філе, яйця, сіль, потім овочі. Тушкувати все під кришкою 25 хвилин.
4Тісто розморозити, викласти на посипану борошном дошку, розкачати в 2 коржі. Викласти на перший начинку, другим накрити начинку, защипнути краї. Зверху змастити збитим жовтком. Проколоти верхню частину пирога виделкою.
5Помістити пиріг в чашу мультиварки та встановити режим «Випічка» на 35 хвилин.