Щука під білим соусом
Щука під білим соусом

Щука під білим соусом – Brochet au beurre blanc

    

16 Квітня, 2019

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

Ingredients

Щука - 225 г філе

Вино біле

Оцет

Перець чорний мелений

Сіль

Часник

Петрушка

Лавровий лист

Чебрець

Морква - 2 шт.

ДЛЯ БІЛОГО СОУСУ:

Оцет - 1 ст. ложка

Цибуля шалот дрібно нарізана - 1 ч. ложка

Масло вершкове - 100 г

Directions

1Зварити щуку в пряному відварі з розведеним білим вином і оцтом, поперчити, посолити. Додати часник, петрушку, лавровий лист і чебрець, а також моркву, порізану на кружальця.

2БІЛИЙ СОУС: Оцет, дрібно нарізану цибулю-шалот і вершкове масло поставити на сильний вогонь і розмішувати, доки не вийде гладкий соус консистенції вершків. Посолити та поперчити за смаком.

3Щуку, яка добре підсохла, полити соусом і зверху посипати невеликою кількістю дрібно нарізаної зелені петрушки.

00:00