2Покласти рис у маленьку миску. Залити холодною водою і розтерти руками, щоб видалити крохмаль. Злити.
3Покласти рис у невелику каструлю з герметичною кришкою. Залити холодною водою з шаром з палець і кип'ятити на середньому вогні під кришкою 10 хвилин.
4Зняти з вогню і залишити пропарюватися під кришкою ще на 15 хвилин.
5Потім перемішати рисовим оцтом.
6У цей час у невеликій мисці змішати майонез із приправою сітімі тоґарасі та відкласти.
7Покласти тунця на обробну дошку, нарізати кубиками приблизно 1х1 см, а потім посипати пластівцями морською солі.
8У великій мисці змішати кунжутну олію, соєвий соус, сік лайма та пластівці чилі.
9Додати шматочки тунця і добре перемішати, щоб кожна частина була покрита заправкою.
10Покласти рису гірками у дві чаші. Зверху кожної покласти половику авокадо, тунця з заправкою, помідори черрі та норі. Посипати подрібненими горіхами та зелеою цибулею, а також покласти ложечку пряного майонезу.