Помідори в олії (з цибулею і хроном) консервація 5 Серпня, 2020 Витаминные заготовки (Семь поварят) Ingredients Помідори - 2 кг Цибуля ріпчаста - 3‑4 шт. Хрін - 1 невеликий корінь Вода - 1 л Оцет яблучний - 1 склянка Цукор - 20 г Сіль - 20 г Гірчиця - 1 ч. ложка зерен Олія - 50 г Directions 1Міцні стиглі помідори укласти в банки, перекладаючи їх дрібними головками цибулі та шматочками хрону. 2МАРИНАД: Змішати воду з цукром і сіллю, додати зерна гірчиці, проварити суміш кілька хвилин, влити оцет. 3Маринад охолодити, залити ним помідори, влити олію. 4Банки закупорити, поставити в широку каструлю з решітчастим вкладишем і стерилізувати 5 хвилин. 5Зберігати банки з помідорами в прохолодному місці. 00:00