Биточки свинячі
Биточки свинячі

Биточки свинячі

  

3 Серпня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

Свинина - 500 г

Шпик - 100 г

Цибуля - 2 шт.

Хліб житній - 150 г

Бульйон м'ясний - 1,5 склянки

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Перець чорний мелений

Часник

Петрушка - зелень

Сіль

Directions

1М'ясо нарізати шматками, відбити їх, поперчити, посолити й обсмажити на вершковому маслі.

2Перекласти м'ясо в сотейник, на дно якого покласти заздалегідь нарізаний скибочками шпик. М'ясо покрити обсмаженою ріпчастою цибулею, залити бульйоном і тушкувати до готовності.

3Хліб нарізати квадратиками, трохи обсмажити.

4Викласти хліб на тарілки, зверху покласти готові биточки, полити їх соком, в якому тушкувалося м'ясо, посипати подрібненим часником і зеленню петрушки.

00:00