Холодець зі свинячих ніжок
Холодець зі свинячих ніжок

Холодець (зі свинячих ніжок)

  , ,   

10 Квітня, 2019

50 рецептов украинской кухни

Ingredients

Свинина - 1 кг ніжок

Цибуля - 50 г

Морква - 50 г

Петрушка - 20 г кореня

Часник - 50 г

Лавровий лист

Перець горошком

Сіль

Directions

1Свинячі ніжки почистити, великі кістки розрубати, скласти в каструлю та варити на слабкому вогні 3‑4 години.

2За годину до готовності додати цибулю, моркву, перець, петрушку, лавровий лист, сіль.

3З готового бульйону вийняти м'ясо, відокремити від кісточок і нарізати дрібними шматочками. Бульйон процідити, додати в нього розтертий часник і залити м'ясо. Холодець охолодити.

00:00