Овочі з грибами в листковому тісті

  , , ,   

10 Квітня, 2019

100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 5-6 порцій (600 г)

Ingredients

Тісто листкове - 250 г

Печериці - 150 г

Цибуля - 1 шт.

Брокколі - 200 г

Сир твердий - 100 г

Яйця - 1 жовток

Петрушка - 1 пучок зелені

Сіль

Олія для смаження

Directions

1Розібрати брокколі на суцвіття, відварити в підсоленій воді до готовності.

2Протерти свіжі печериці вологою серветкою, нарізати тонкими дольками.

3Нашаткувати очищену цибулю дрібними кубиками, обсмажувати на олії разом із грибами до готовності.

4З'єднати дрібно нарізані капусту та петрушку з грибами, 2/3 тертого сиру, перемішати.

5Розкачати тісто у формі прямокутника завтовшки 2‑3 мм. По центру викласти начинку у вигляді довгої ковбаски. Загорнути начинку в тісто. Зробити зверху прорізи, щоб виходила пара. Змастити тісто жовтком.

6Запікати в духовці 10‑12 хвилин при 200°С.

7За 5 хвилин до готовності посипати рулети тертим сиром і дати йому розплавитися.

00:00