Ingredients
Свинина - 700‑900 г вирізки або корейки
Кмин мелений - 1 ст. ложка
Часниковий порошок - 2 ч. ложки
Перець червоний мелений - 2 ч. ложки
Гірчиця суха - 1 ч. ложка
Сіль - 0,5 ч. ложки
Перець чорний - 0,5 ч. ложки
Салат зелений - 10 чашок розірваної змішаної зелені
Горошок чорноокий консервований - 1 банка 425 г
Помідори черрі, розрізані навпіл, або звичайні порізані - 1,5 склянки
Яйця - 4 шт.
Бекон - 6 шматочків
ДЛЯ ЗАПРАВКИ:
Заправка ранчо для салатів у пляшках - 1 склянка
Приправа для барбекю готова - 1 ч. ложка
ДЛЯ ЗАПРАВКИ З ПРЯНОЇ МАСЛЯНКИ (ПАХТИ):
Майонез - 0,5 склянки
Маслянка (пахта) / кефір - 0,5 склянки
Зелена цибуля нарізана - 1 ст. ложка
Перець червоний мелений - 1 ч. ложка
Мед - 1 ч. ложка
Часник - 1 зубчик
Сіль - 0,25 ч. ложки
Перець каєнський - 1/8 ч. ложки
ДЛЯ КУКУРУДЗЯНИХ МІНІ-КЕКСІВ АБО КУБИКІВ:
Суміш для кукурудзяних кексів - 240 г
Молоко - 1/3 склянки
Яйця - 1 шт.
Ккурудза - 0,5 склянки заморожених цільних зерен
Сир Монтерей Джек з перцем халапеньо подрібнений - 0,5 склянки
Directions
ЗАПРАВКА З ПРЯНОЇ МАСЛЯНКИ (ПАХТИ) / КЕФІРУ:
1У середній мисці поєднати майонез, пахту / кефір, нарізану зелену цибулю, мелений чарвоний перець, мед, подрібнений часник, сіль і каєнський перець. Накрити кришкою і охолодити.
КУКУРУДЗЯНІ МІНІ-КЕКСИ АБО КУБИКИ:
1Підігріти духовку до 400°F — 200°С.
2Трохи змастити 24 форми для кексів (3,5 см) або квадратну форму для випічки (20 см).
3У середній мисці поєднати суміш для кукурудзяних кексів, молоко і яйце. Змішати розмороженою кукурудзою та подрібненим сиром.
4Тісто покласти ложкою у форми для кексів, наповнюючи кожну приблизно на дві третини, або вилити у квадратну форму для випічки. Випікати: кекси - 12‑14 хвилин, тісто у квадрітній формі - 20‑25 хвилин, перевірити готовність зубочисткою (вона має вийти з тіста чистою).
5Остуджувати на решітці 5 хвилин. Прибрати з грилю Остудити остаточно.
6Для кубиків порізати кукурудзяний корж на кубики.
М'ЯСО
1У невеликій мисці поєднати мелений кмин, часниковий порошок, мелений червоний перець, суху гірчицю, сіль і чорний перець.
2Якщо використовується корейка, розрізати її вздовж, щоб розділити на 2 частини тієї самої товщини, що і вирізка.
3Посипати м'ясо сумішшю спецій та втерти пальцями.
4Підготувати гриль для смаження на непрямому вогні з використанням піддону для стікання рідини. Покласти м'ясо на піддон. Смажити під кришкою над непрямим середнім вогнем 30‑35 хвилин або доки термометр не буде показувати 145°F - 63°С.
5Прибрати м'ясо з гриля. Покрити фольгою і дати постояти 10 хвилин.
САЛАТ
1М'ясо нарізати.
2На великому блюді розташувати шматочки м'яса, розірване листя зеленого салату, промитий і осушений консервований чорноокий горошок, розрізані навпіл помідори черрі або звичайні порізані, розрізані четвертинками круті яйця, засмажений до хрусткості та позбавлений зайвого жиру бекон (можна розкришити) та кукурудзяні міні-кекси або кубики.
3Подавати із заправкою з пряної маслянки (пахти).
Підготовка: 45 хвилин
Смаження: 30 хвилин
Настоювання: 10 хвилин