Торт картопляний з ягнятиною
Торт картопляний з ягнятиною

Торт картопляний з ягнятиною

  ,     

22 Червня, 2020

Юлия Николаева. Главный секрет итальянской кухни. Кулинарное путешествие по Италии

Ingredients

Ягнятина - 500 г (окіст без кістки)

Сухарі панірувальні - 150 г

Пекоріно або твердий овечий сир - 50 г

Петрушка рубана - 1 ст. ложка

Часник - 3 зубчики

Картопля - 2 шт.

Яйця - 2 шт.

Олія оливкова extra virgin - 40 мл

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Розрізати ягнятину на середні шматочки.

2Почистити часник і подрібнити його. Почистити картоплю і нарізати її кружальцями.

3Змішати в мисці рубану петрушку, тертий овечий сир, часник, панірувальні сухарі та дрібку солі.

4Білки відокремити від жовтків. Спочатку опустити шматочки м'яса в білки, а потім обваляти їх в суміші з панірувальних сухарів, петрушки, часнику та сиру.

5Помістити м'ясо в керамічну або глиняну глибоку форму для випічки. Накрити м'ясо кружальцями картоплі. Полити оливковою олією і додати 200 мл води. Посипати зверху залишками суміші з панірувальних сухарів, петрушки, часнику і тертого сиру. Поперчити.

6Розігріти духовку до 180°C. Готувати картопляний торт в духовці приблизно 1 годину 30 хвилин.

00:00