Оладки картопляні, фаршировані м'ясом курчат і грибами
Оладки картопляні, фаршировані м'ясом курчат і грибами

Оладки картопляні, фаршировані м’ясом курчат і грибами

  , , ,

14 Березня, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 2-4 порції

Ingredients

ДЛЯ ОЛАДОК:

Картопля - 2 шт.

Цибуля - 0,5 шт.

Морква - 1 шт.

Яйця - 1 шт.

Борошно - 2 ст. ложки

Сметана - 100 г

Сіль

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Курчата - 150 г м'якоті

Цибуля - 0,5 шт.

Печериці - 50 г

Сіль

Суміш перців

Олія для смаження

Directions

1Нарізати печериці й очищену цибулю невеликими кубиками. Обсмажувати 8‑10 хвилин на олії.

2Пропустити м'якоть птиці через м'ясорубку, додати сіль, суміш перців, смажені печериці з цибулею, перемішати.

3ТІСТО: Натерти очищені цибулю, картоплю, моркву, додати сіль, борошно. Додати яйце, влити третину сметани. Вимісити до однорідної консистенції.

4Викласти картопляну масу у вигляді оладок на сковороду, змащену олією. Поверх викласти фарш. Покрити фарш картопляною масою. Смажити 2 хвилини з кожного боку.

5Доводити до готовності 10 хвилин на слабкому вогні.

6Подавати з сметаною, що залишилася.

00:00