155 рецептов для здоровья сосудов / 190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит)
Ingredients
Картопля - 750 г
Цибуля - 2 шт. середніх
Сир (творог) - 300 г
Вершки - 125 г
Манна крупа - 2 ст. ложки
Яйця - 3 шт.
Мускатний горіх мелений - 1 щіпка
Масло або маргарин для смаження
Кріп - кілька гілочок
Directions
1Розсипчасту картоплю зварити в мундирі, злити воду, очистити і ще теплою розім'яти.
2ТІСТО: Додати до готової картопляної маси дрібно нарізану цибулю та віджатий сир (творог). Влити вершки та всипати манну крупу. Розбити в картопляну масу яйця і приправити щіпкою мускатного горіха. Все добре перемішати, щоб вийшло тісто для картопляних оладок.
3Масло або маргарин розтопити на сковороді, з картопляного тіста сформувати великі оладки (розміром з долоню) і обсмажити з двох боків до золотистої скоринки.
4Картопляні оладки добре поєднуються з рибою. Гарною прикрасою страви послужать кілька гілочок кропу.
Дієта з високим вмістом калію для здоров'я судин, при гіпертонії