Деруни з грибами млинці, оладки, сирники, овочеві страви, страви з грибів 11 Вересня, 2016 Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто Yields: 12-15 штук Ingredients Картопля - 700 г Гриби - 300 г Цибуля - 150 г Борошно - 1‑2 ст. ложки Яйця - 1 шт. Сіль Перець Олія для смаження Сметана для подачі Directions 1Цибулю і гриби дрібно нарізати. 2Обсмажити цибулю на рослинній олії, додати гриби, посолити, смажити, поки не випарується вся рідина (близько 15 хвилин). 3Картоплю почистити, натерти на середній тертці, додати яйце, посолити, поперчити, перемішати. Додати гриби, перемішати. Додати борошно, добре перемішати. 4Столовою ложкою викладати в сковороду з розігрітою олією. Смажити з двох боків до золотистого кольору. 5Подавати зі сметаною. 00:00