Пиріжки картопляні з морквою
Пиріжки картопляні з морквою

Пиріжки картопляні з морквою

    , ,

13 Січня, 2020

222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Картопля - 10 шт.

Олія - 0,5 склянки

Борошно - 1 склянка

Цукор

Сіль

ДЛЯ ФАРШУ:

Морква - 4 шт.

Цукор - 2 ст. ложки

Масло - 3 ст. ложки

Directions

1МОРКВЯНА НАЧИНКА: Сиру моркву пропустити через м'ясорубку і тушкувати на маленькому вогні в невеликій кількості олії і води, додавши цукор.

2КАРТОПЛЯНЕ ТІСТО: Очищену картоплю відварити у воді, обсушити, добре розім'яти м'ялкою. Додати борошно, сіль, воду, ретельно вимішати тісто, розділити його на кілька частин.

3Кожну з частин розкачати, укласти на пласти морквяну начинку, виліпити пиріжки й акуратно обваляти їх в панірувальних сухарях.

4Укласти пиріжки на деко, змащене олією, і запікати в духовці.

00:00