222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Картопля - 10 шт.
Олія - 0,5 склянки
Борошно - 1 склянка
Цукор
Сіль
ДЛЯ ФАРШУ:
Морква - 4 шт.
Цукор - 2 ст. ложки
Масло - 3 ст. ложки
Directions
1МОРКВЯНА НАЧИНКА: Сиру моркву пропустити через м'ясорубку і тушкувати на маленькому вогні в невеликій кількості олії і води, додавши цукор.
2КАРТОПЛЯНЕ ТІСТО: Очищену картоплю відварити у воді, обсушити, добре розім'яти м'ялкою. Додати борошно, сіль, воду, ретельно вимішати тісто, розділити його на кілька частин.
3Кожну з частин розкачати, укласти на пласти морквяну начинку, виліпити пиріжки й акуратно обваляти їх в панірувальних сухарях.
4Укласти пиріжки на деко, змащене олією, і запікати в духовці.