Пиріжки картопляні з грибами та рисом овочеві страви, пиріжки, страви з грибів здорове харчування 29 Березня, 2020 249 рецептов без жира (Еда, которая лечит) Ingredients Картопля - 1 кг Яйця - 1 шт. Сіль Перець Гриби Борошно Цибуля Directions 1Приготувати фарш для пиріжків з розсипчастою рисової каші, змішаної з вареними і нарізаними соломкою грибами, підсмаженою цибулею, сіллю і перцем. 2Картоплю очистити, відварити, протерти крізь сито або пропустити через м'ясорубку, додати білок сирого яйця, сіль, перець, все перемішати. 3Сформувати коржі, покласти на кожен рисовий фарш з грибами, протилежні краї коржів з'єднати, надати пиріжкам овальну форму, обваляти у борошні. 4Потім пиріжки викласти на сковороду й обсмажити з обох боків до рум'яної скоринки. 00:00