Салат картопляний зі смаком сендвічу з беконом, латуком і томатами

  

21 Серпня, 2017

100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)

  • Prep: 6 hrs 40 mins
  • Yields: 12 порцій

Ingredients

Картопля молода червона та / або жовта - 900 г,

Майонез - 1,25 склянки

Гірчиця жовта - 1 ст. ложка

Сіль - 0,5 ч. ложки

Перець чорний - 0,25 ч. ложки

Селера тонко нарізана - 1 склянка

Огірки мариновані або солоні нарізані - 0,5 склянки

Цибуля зелена нарізана - 0,5 склянки

Бекон - 6 скибочок

Яйця - 6 шт.

Помідори нарізані - 1 склянка

Салат ромен

Directions

1У великій каструлі під кришкою варити розрізану на чверті картоплю у злегка підсоленій воді 15 хвилин або до м'якості; злити та трохи остудити.

2У великій сковороді смажити на середньому вогні скибочки бекону до крихкості. Обсушити бекон паперовими рушниками, залишивши в сковороді 1 ст. ложку жиру. Бекон розкришити.

3На залишках жиру в сковороді підсмажувати подрібнений часник 30 секунд.

4ЗАПРАВКА: У великій мисці поєднати майонез, гірчицю, сіль та перець, додати підсмажений часник. Змішати заправку із селерою, маринованими огірками та зеленою цибулею.

5Додати картоплю, крупно нарізані круті яйця, бекон і нарізаний помідор і обережно перемішати, щоб заправка огорнула всі овочі. Накрити кришкою та охолоджувати від 6 до 24 годин.

6Зверху прикрасити нарізаним листям салату ромен

Приготування: 40 хвилин
Охолодження: 6-24 годин

00:00

Nutrition Facts

Serving Size0,75 склянки