Салат картопляний зі смаком сендвічу з беконом, латуком і томатами
21 Серпня, 2017
100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)
- Prep: 6 hrs 40 mins
- Yields: 12 порцій
Ingredients
Картопля молода червона та / або жовта - 900 г,
Майонез - 1,25 склянки
Гірчиця жовта - 1 ст. ложка
Сіль - 0,5 ч. ложки
Перець чорний - 0,25 ч. ложки
Селера тонко нарізана - 1 склянка
Огірки мариновані або солоні нарізані - 0,5 склянки
Цибуля зелена нарізана - 0,5 склянки
Бекон - 6 скибочок
Яйця - 6 шт.
Помідори нарізані - 1 склянка
Салат ромен
Directions
1У великій каструлі під кришкою варити розрізану на чверті картоплю у злегка підсоленій воді 15 хвилин або до м'якості; злити та трохи остудити.
2У великій сковороді смажити на середньому вогні скибочки бекону до крихкості. Обсушити бекон паперовими рушниками, залишивши в сковороді 1 ст. ложку жиру. Бекон розкришити.
3На залишках жиру в сковороді підсмажувати подрібнений часник 30 секунд.
4ЗАПРАВКА: У великій мисці поєднати майонез, гірчицю, сіль та перець, додати підсмажений часник. Змішати заправку із селерою, маринованими огірками та зеленою цибулею.
5Додати картоплю, крупно нарізані круті яйця, бекон і нарізаний помідор і обережно перемішати, щоб заправка огорнула всі овочі. Накрити кришкою та охолоджувати від 6 до 24 годин.
6Зверху прикрасити нарізаним листям салату ромен
Приготування: 40 хвилин
Охолодження: 6-24 годин