Ingredients
Картопля - 4 шт. великих
Цибуля червона - 2 шт.
Яблука - 1 шт. велике
Квасоля зелена свіжоморожена - 100 г
Сосиски копчені або докторська ковбаса - 300 г
Олія - 2 ст. ложки
Оцет - 0,5 ст. ложки
Цукор - 0,5 ст. ложки
Вершки 9% - 0,5 склянки
Йогурт - 4 ст. ложки
Кріп - 1 пучок
Лимон - 1 шт.
Гірчиця - 1 ч. ложки
Сіль
Перець
Directions
1Картоплю відварити в мундирі до готовності, дати охолонути.
2Цибулю очистити, нарізати тонкими кільцями. Змішати в мисці 1 ст. ложку олії з оцтом, цукром і сіллю. Покласти кільця цибулі, ретельно перемішати, накрити і залишити на 1 годину при кімнатній температурі.
3ЗАПРАВКА: Кріп вимити й подрібнити. З половини лимона вичавити сік. Вершки збити вінчиком з соком лимона, йогуртом і гірчицею. Додати подрібнений кріп, сіль і перець, перемішати.
4Сосиски нарізати кружальцями й обсмажити в 1 ст. ложці олії до золотистої скоринки.
5Картоплю очистити від шкірки та нарізати кубиками зі стороною приблизно 1 см. Викласти в миску і перемішати з половиною заправки. Дати постояти при кімнатній температурі 10 хвилин.
6Яблуко нарізати кубиками, видаливши серцевину. Квасолю розморозити і промити холодною водою, обсушити.
7Додати в картоплю замариновану цибулю, сосиски, яблуко та квасоля, полити заправкою.