Салат картопляний з оселедцем (із зеленою квасолею) салати дитяче 19 Березня, 2019 Школа гастронома 2008 №18 (116) Сентябрь Prep: 1 hr Cook: 15 mins Yields: 4 порції Ingredients Оселедець - 2 філе Картопля - 2 шт. великі Цибуля червона - 1 шт. велика Яблука - 1 шт. велике Квасоля зелена свіжоморожена - 100 г Олія - 1 ст. ложка Оцет - 0,5 ст. ложки Цукор - 0,5 ст. ложки Сіль - 1 щіпка Вершки 9% - 0,5 склянки Йогурт - 4 ст. ложки Гірчиця - 1 ч. ложка Кріп - 1 пучок Лимон - 1 шт. Directions1Картоплю відварити в мундирі до готовності. Дати охолонути, очистити від шкірки та нарізати кубиками приблизно 1х1 см.2МАРИНАД: Збити в мисці вінчиком олію з оцтом, цукром і сіллю.3Цибулю очистити, нарізати тонкими кільцями, покласти в маринад, перемішати, накрити і залишити на 1 годину при кімнатній температурі.4ЗАПРАВКА: Кріп, подрібнити. З половини лимона вичавити сік. Вершки збити вінчиком з соком лимона, йогуртом і гірчицею. Додати подрібнений кріп, перемішати.5Яблуко нарізати кубиками, видаливши серцевину.6Квасолю розморозити, промити холодною водою, обсушити. Філе оселедця нарізати шматочками.7Додати в картоплю замариновану цибулю, оселедець, яблуко та квасоля, перемішати і викласти в салатницю. Полити заправкою. 00:00 Nutrition Facts Calories258,6 ккалProtein16,1 гTotal Fat14,2 гTotal Carbohydrates15,7 г