картопля фарширована
картопля фарширована

Картопля, фарширована яйцями та грибами

  ,   

29 Квітня, 2020

365 блюд для аэрогриля (365 вкусных рецептов)

Ingredients

Картопля - 8 шт.

Печериці - 300 г

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Яйця - 2 шт.

Олія - 50 мл

Сіль

Перець чорний молотий

Directions

1Печериці нарізати невеликими шматочками, обдати окропом. Цибулю нарізати тонкими кільцями.

2З'єднати цибулю з грибами і пасерувати на олії 2‑3 хвилини.

3Яйця зварити круто і подрібнити.

4Змішати яйця з грибами, додати сіль і перець.

5Картоплю очистити розрізати навпіл і видалити з середини м'якоть.

6У лунку влити трохи олії та заповнити яєчно-грибною сумішшю.

7Готувати в аерогрилі 30 хвилин при температурі 250°С на середній швидкості.

00:00