Картопля, фарширована яйцями та грибами овочеві страви, страви з грибів аерогриль 29 Квітня, 2020 365 блюд для аэрогриля (365 вкусных рецептов) Ingredients Картопля - 8 шт. Печериці - 300 г Цибуля ріпчаста - 2 шт. Яйця - 2 шт. Олія - 50 мл Сіль Перець чорний молотий Directions 1Печериці нарізати невеликими шматочками, обдати окропом. Цибулю нарізати тонкими кільцями. 2З'єднати цибулю з грибами і пасерувати на олії 2‑3 хвилини. 3Яйця зварити круто і подрібнити. 4Змішати яйця з грибами, додати сіль і перець. 5Картоплю очистити розрізати навпіл і видалити з середини м'якоть. 6У лунку влити трохи олії та заповнити яєчно-грибною сумішшю. 7Готувати в аерогрилі 30 хвилин при температурі 250°С на середній швидкості. 00:00